Verslag Zaterdagavondrit 2023

Onderhoud dag 3
8 juli 2023
Verslag Zaterdagavondrit 2023
12 augustus 2023
Show all

Verslag Zaterdagavondrit 2023

 

Zaterdagavond 8 juli 2023 20:00. De zaterdagavondrit van 2023 neemt een aanvang. 13 motoren met 2 duo’s en 1 Trike. In 2 groepen, de snelle met aan het hoofd Wim v K (6 motoren) en de langzame met Ad (7 motoren en de Trike). Uiteraard was het mooi weer. Deze keer lukte het me om bij de snelle groep aan te haken. Ik wilde snoeven over het snelle en doortastende doorrijden, maar zie er vanaf. Het lukte maar ternauwernood om de langzame groep te weerhouden om ook onze pont te nemen.

 

De tocht voerde over de Lekdijk naar Vianen alwaar we bij Nieuwegein de Lekdijk aan de overkant pakten. In de eerste bocht die ik lekker wilde nemen verraste een Porsche me. Een beetje remmen en overeind komen en geen enkel probleem. De Porscherijder dacht er anders over en toeterde naar mij dat-het-een-lieve-lust-was. Gezien zijn snelheid bij het toeter-pakken lijkt hij mij een notoire toeterraar. Later vertelde Wilbert dat die Porsche te laag was en niet boven het bermgewas uitkwam. Via de reeds genoemde pont gingen we binnendoor naar Buren alwaar we lekker op het terras mochten plaatsnemen. Het terras was verbazingwekkend leeg. Na een geslaagde striptease kon ik lekker luchtig gekleed aan de Coca Cola beginnen. Na even rond te hebben gelopen bleek waarom het terras leeg was.

          <Aankomst 2e groep.

Alleen voor ons was het terras open gebleven.

Via Tricht ging de weg terug naar D’n Balie. Wim en Ad vonden 100 km genoeg voor een avond en dus hebben we de 150 km van de kalender niet gereden. Ze wilden zeker snel weer aan Henny’s tafel zitten. Ja, na weken speculeren was de speurtocht ten einde. Ferry vond onder de tafel WWW.WIGGEN.NL. We hebben de tafel tijdens een clubavond ingewijd:

Deze wilde ik jullie niet onthouden. Uiteraard werd hieraan na de zomeravondrit ook nagebabbeld. Daar dacht ik een foto van te hebben, maar mijn Iphone vond van niet. Het was weer een heerlijk ritje.