Verslag Vroege vogelrit 2023

Verslag Zaterdagavondrit 2023
12 augustus 2023
Uitnodiging Bier Cocktail avond 2023
21 oktober 2023
Show all

Verslag Vroege vogelrit 2023

Vanochtend 27 september 2023 was het weer tijd voor de Vroege vogelrit. Zoals vaker, ook dit keer weer, na de BBQ van Frans en consorten. 8 motoren waaronder 1 vrouwelijke bestuurster onder leiding van Kees en Hennie. Aangezien ik problemen met de motor heb, die als het goed is 15 september worden verholpen, was ik er dit keer niet bij. Kon ik lekker ouderwets doorhalen bij de BBQ en was ik net voor 6 uur thuis. Hans was zo vriendelijk om wat foto’s op te sturen zodat ik een kort verslagje kan maken.

Hier het vertrek.

Op de foto’s te zien was het goed motorrij-weer. Hopelijk hebben ze geen regen gehad. De route heb ik niet, maar ging in ieder geval naar Bodegraven naar La Place.

La Place.

Vandaar uit in ieder geval via het veer bij Lekkerkerk

Ik neem aan dat er weer is ge-nababbeld, maar daar heb ik geen getuigenissen van. En ik weet niet of de rit überhaupt een mooie was, maar daar ga ik gewoon vanuit. Ik hoop er de volgende keer weer bij te zijn. Nu ga ik weer verder met de feestweek-voorbereiding, tot de volgende rit.