Verslag Openingsrit 2023

Verslag ALV MC Baliebikers 2023
18 maart 2023
Verslag Darten/sjoelen 2023
10 april 2023
Show all

Verslag Openingsrit 2023

Precies op het moment dat er verzameld werd voor de openingsrit op zondag 2 april 13:30 brak de zon door en bleef de rest van de dag. Iedereen was aan de zon toe na een lekker lange periode met baggerweer. Dat merkte je aan alle kanten. Lammetjes dartelden langs de route evenals paarden en niet te vergeten de mensen langs de route.

Zelf heb ik van de route niet zoveel meegekregen, ik was meer bezig met het genieten van de zon. Wel merkte ik dat de route kriskras door de Betuwe liep of moet ik zeggen gemeente Buren want op een gegeven ogenblik bemerkte ik dat onder elke plaatsnaam die we tegenkwamen Gem. Buren stond. De terugweg ging langs de Lek, Linge en Merwede. Dat zag ik nog wel.

Tussendoor was ergens een stop. met een heerlijke schuimbol, daar zou ík zelfs geen 2 van op kunnen, of een chocolade gebakje. Eigenlijk zou ik de schuimbol op de foto moeten hebben, maar daar denk ik nu pas aan.

Overigens was de opkomst groot met 26 motoren waarvan 4 duo’s. We vertrokken dus in 2 groepen, de eerste geleid door Kees en de tweede door Anco. Na de rit nog even nababbelen.

en vanwege het mooie weer ook nog buiten . Toen ik er aan dacht die ook nog op de foto te nemen waren de meest inmiddels vetrokken. In ieder geval was het een heeeeerlijke rit.