Verslag ALV MC Baliebikers 2023

MC Dart en sjoel avond 2023
18 maart 2023
Verslag Openingsrit 2023
7 april 2023
Show all

Verslag ALV MC Baliebikers 2023

Zaterdagavond 11 maart 20:00 was alweer de aftrap van het nieuwe motorseizoen met de Algemene ledenvergadering van MC Baliebikers in D’n Balie. De koffie/thee/fris stond klaar vanaf 19:30 met mini-appelflapjes van onze huis-cateraar Marja.

Blij waren we dat onze voorzitter Jan weer van de partij was. Hij opende de de vergadering met een relaas van zijn ziekenhuis opname. Dat het kantje boord was, dat was ons al duidelijk geworden, maar fijn dat er ook een goede afloop was. Verder de gebruikelijke punten. Financieel gaat het z’n gangetje en wordt door Wim goed bijgehouden volgens de kascommissie. De aftredende leden stelden zich weer beschikbaar op Rob na. Door het wegvallen van Rob uit het bestuur is weer een plaats vrijgekomen, dus als iemand zich geroepen voelt? Wim kreeg dispensatie om met zijn leeftijd toch in het bestuur te mogen blijven.

Uiteraard moest Krijn weer de verloting van de terug te betalen obligaties doen. Dit keer 7 loten en het was voor de laatste keer want volgend jaar worden de laatste 6 terugbetaald en is het clubhuis (19.000 gulden aanschaf waarde) dan echt in handen van de MC Baliebikers. Jammer dat we die traditie moeten missen.

Na de pauze, met een drankje van de club, de uitslag van de MC Baliebikers Wisselbokaal met een trotse overwinnaar: Helaas weet ik niet de uitslag uit mijn hoofd, dus vermeld ik dat maar niet, wel dat het prijzengeld door de gelukkige winnaars in de bar-pot zijn gedaan. Ik moet weer even inkomen in mijn rol dus heb ik geen aantekeningen of foto’s gemaakt.

De vergadering liep op rolletjes, maar toen kwam de rondvraag. Een heikel punt van het bestuur is de communicatie en daar werd even fijntjes op gewezen. Het bestuur beloofde beterschap. Na afloop werd het weer erg gezellig tot de (te) late uurtjes. Marja en ik hebben zondag maar niet veel gedaan. Tussendoor uiteraard de traditionele saté met salade van camping de Koekoek.

En nu hopelijk goed weer voor het echte werk: rijden maar!