Verslag Monsterrit Light 2023

Onderhoud Clubgebouw 2023 1 en 2
14 juni 2023
Onderhoud dag 3
8 juli 2023
Show all

Verslag Monsterrit Light 2023

Een beetje laat het verslag, maar beter laat dan nooit.

Zondagochtend 8 uur verzamelden 11 motorrijders voor de monsterrit light. Geen duo’s dit keer dus konden we stevig doorrijden. Binnendoor via Schelluinen waar we opgehouden werden door een overstekende zwanenfamilie. Het zag er parmantig en relaxed uit. Helaas dacht ik te laat dat er tijd was om een foto te maken.

De tocht ging binnendoor naar Zaltbommel. We vertrokken uit Zaltbommel parallel aan de A2. Na verloop van tijd was ongemerkt de snelweg verdwenen. Na een tijdje trokken we door Den Bosch. Van daaruit met een rotondedans door Schijndel eo, langs Eindhoven Airport naar de eerste stop, rond 11 uur. De MC Donalds in Best. Geheel in Rock n Roll stijl uitgevoerd. En tegenwoordig ook Appelgebak!

Met deze dame hebben we nog stevig gerocknrolld.

Hierna bleven nog 8 man over. Een spoed ZH-opname speelden 3 man parten. Inmiddels was het aardig warm geworden en dat zou nog flink toenemen. Dik 30 graden zou het worden en dat voelden we op het laatst goed. Gelukkig reden we kriskras door Noord-Brabant in een bosrijke, dus schaduwrijke omgeving, naar onze 2e stop in Riethoven.

Om 1 of andere reden had iedereen trek in gebakken eieren.

Vanwege de warmte wilde iedereen rechtstreeks naar huis en is vrij snel na de stop de snelweg gepakt. Nog wel een gezellige stop in de schaduw gevonden.

Later hoorde ik dat er nog een paar een drankje hebben genomen in D’n Balie, maar ik ging linea recta naar huis om in de schaduw te gaan hangen en heb dus het nababbelen niet vereeuwigd.

Het was weer een mooie rit en het stevig doorrijden zonder duo’s viel reuze mee Alle afbeeldingen