Onderhoud Clubgebouw 2023 1 en 2

Illegale drankparty D’n Balie beëindigd door brandweer
16 mei 2023
Verslag Monsterrit Light 2023
8 juli 2023
Show all

Onderhoud Clubgebouw 2023 1 en 2

De 1e 2 jaarlijkse onderhoudsbeurten zijn weer uitgevoerd. Op zaterdag 20 mei hebben Wim en Arie de buitenkant van het clubgebouw schoon gemaakt. Dat is niet helemaal afgerond omdat ik niet echt uit de voeten kon. Helaas ben ik daar vergeten foto’s van te nemen.

Op woensdag avond 7 juni is de achterkant voorbereid op een lak-schilder beurt. Helaas had ik in de app 17:00 gezet. Dat lijkt op 7 uur s-avonds, maar moest natuurlijk 19:00 zijn. Een foute kronkel bij mij want dat doe ik vaker. Daardoor was Cor 2 uur te vroeg en ging uiteindelijk onverrichter zake naar huis. Nogmaals sorry Cor. In de mail stond het overigens wel goed. Hier heb ik wel foto’s van. Aansluitend was er clubavond zonder foto’s, dat was te tricky. Overigens hielden de bijen zich koest, was zeker te laat voor ze.

Volgende planning zal ik toch wat naar feestdagen moeten kijken, want als ik op gevoel plan is er altijd wel wat te doen; Pinksteren, Pasen, Isle of Man, vakantie.

De volgende onderhoudsbeurt is overigens zaterdag 1 juli.