Verslag Bier(Wijn)Cocktail avond 2022

Verslag MC Baliebikers motorweekend 16 t/m 18 september 2022
7 november 2022
Verslag Snertrit 2022
27 november 2022
Show all

Verslag Bier(Wijn)Cocktail avond 2022

Zaterdag 12 november was het weer zover, de jaarlijkse Bier, Wijn en voor het eerst Cocktailavond.

Cocktailbar werd gemaakt, speciale bieren werden koel gezet (etiketten op de deur van de koelkast), wijn gekoeld. Blackjacktafel neergezet.

Borrelhapjes werden klaargezet. Anne had zijn beroemde kaas meegenomen. Ralph en Marja (noot van de redacteur: vnl. Marja) hadden van het overgebleven vlees van het jubileum BBQ hapjes gemaakt. Er waren mini saté stokjes, gehaktballetjes in zoete tomaten saus en de speklapjes werden op de plaat ter plekke (buiten) gebakken.

<– Speklapjes bakken     Bar imprerssie–>

Met een opkomst van rond de 20 man hebben we deze avond ingedronken. De speciale bieren zijn allemaal opgedronken. Hennie nam een tas vol speciale biertjes mee die hij niet zo lekker vond. Hij heeft ze op de avond voornamelijk zelf opgedronken. De cocktails deden het ook goed, Golden Cadillac , Pina Colada  en Sex on the Beach . Vooral de Golden Cadillac viel goed in de smaak met als goede tweede Sex on The Beach. Anne had de black jack tafel klaar gezet. Anne kwam als grote winnaar uit de bus (noot van de redacteur: de Bank). Hij had het huis van Arjan gewonnen, de vrouw van Arjan werd gewonnen, de bus van Dennis werd gewonnen. Arjan zei tegen Ciska; “Ik kan morgen bij mijn ouders slapen en jij bij jouw ouders.” Anne kwam tot de conclusie dat ondanks dat hij veel gewonnen had er niets uitbetaald werd. Ciska was blij dat zij en Arjan  toch nog in hun huis mochten slapen.

<–Winst voor Anne

Tussen 1.00 en 2.00 gingen de meeste mensen weer naar huis. Wim was van alles kwijt. Hij kon zijn telefoon niet vinden. Dus Ciska heel behulpzaam het nummer van Wim gebeld. Het geluid kwam uit de broekzak van Cor. Probleem ook weer opgelost. Toen Wim naar huis wilde was ook zijn jas weg. Iedereen moest toen zijn jas gaan pakken zodat Wim de overgebleven jas aan kon trekken. Wim werd er ook iets rijker van; een zwitsers zakmes en een rolmate. Hier de oproep van Wim en Ciska “Van wie is deze jas?”

Later bleek het de jas van Hennie te zijn, die wilde een warmere jas voor op de fiets terug.

Frans hoorde Bruce Springsteen. Blijkbaar een groot fan.

Rond 3.00 uur sloten Frans, Ralph en Marja af. Al met al een heel gezellige avond.