Verslag Snertrit 2022

Verslag Bier(Wijn)Cocktail avond 2022
13 november 2022
Foto impressie NJ-receptie 2023
6 januari 2023
Show all

Verslag Snertrit 2022

Zondag 6 november verzamelden we ons voor de afsluiting van het motorseizoen, de “Snertrit”. Het was ook snertweer. Toch was de opkomst goed. De snelle groep met 9 motoren en de langzame groep met 8 motoren. Anco zorgde er persoonlijk voor dat ik geen verslag kon doen van de snelle groep, anders werd de snelle groep te groot. Er waren ook duo’s, maar hoeveel weet ik niet meer. In ieder geval diehard Antonette en Hanny.  Anco nam de leiding op zich van de langzame groep en Jan-Willem over de snelle groep. Helaas heeft Jan-Willem besloten uit de tourcommissie te stappen. Het toeval wil dat ik Jan-Willem net nog heb kunnen vereeuwigen. Jan-Willem hartstikke bedankt voor de inzet die je vele jaren getoond hebt. Gelukkig hebben we in Ad Goes een goede vervanger. Hieronder een foto-impressie van het vertrek. Ik geloof dat ik wat meer aandacht moet geven aan de binnenfoto’s, om één of andere reden zijn ze erg donker en vaag, maar vooruit.

<-De snelle groep van Jan-Willem<-De langzame groep van Anco <-Piet op weg naar zijn uitlaten.

De route ging binnendoor (uiteraard) naar Grand Café Bellevue te Tiel voor de tussentijdse versnapering. Het weer viel gelukkig mee, maar was wel mistroostig. Dan geniet je wel minder van een rit. Er staat me ook weinig daarvan bij. De snelle groep had het appelgebak opgemaakt, de donders, dus moesten we aan de bosbessentaart. Dat was echter niet verkeerd! Bij Bellevue kon je ook spelletjes vragen, maar niemand aan de tafel wilde dat. Hieronder Grand Café Bellevue. Aangezien ik geen echte journalist ben en dus weer eens vergeten ben foto’s te maken wat foto’s van het internet geplukt.

                                                                                             

De rit terug ging via Tricht onder nog mistroostiger weer, nu regende het echt. In de zomer een prachtig stukje route langs de Linge. Tenminste als je daar in het voorjaar vroeg in de ochtend rijd, anders is het daar stervens druk. Nu wilden we alleen maar terug naar D’n Balie voor Snert en Brood. Helaas moest ik eerst nog wat ruimte maken en vond bijna de hond in de pot. Nog net een bakje snert en gelukkig was er nog wat grillworst die eigenlijk bestemd was om rond te delen, maar nu op mijn boterham verdween. Hieronder nog een poging om het diner te tonen.

                                                                                                             

Uiteraard was het wel weer gezellig. Tot het volgende seizoen allemaal.