Verslag BierCocktailavond 2023

Verslag Snertrit 2023
31 januari 2024
Verslag Dart-Sjoelavond 2024
8 maart 2024
Show all

Verslag BierCocktailavond 2023

Hier het laatste verslag van seizoen 2023. Zaterdag 11 november 20:00 stond alles klaar voor de BierCocktailavond. Ik moest me inhouden om niet meteen een cocktail te maken. Er waren weer voldoende hapjes en Anne had zeker ook voldoende kaas meegebracht. Dat kwam weer goed van pas.

<Hier staat onze home-cateraar de laatste hand aan de hapjes te slaan.

Nadat de eerste deelnemers waren gearriveerd moest ik aan de bak. In eerste instantie moet ik voor de liefhebbers de cocktails maken. Later op de avond doet men het steeds meer zelf. Daartoe ligt er voor elke cocktail een handleiding. Van foto’s maken kwam dus weinig terecht. Dat is wel jammer want dat zorgt er meestal voor dat er wat herinneringen boven komen. Nu dus niet. Voor het eerst was er ook een alcoholvrije cocktail, de mocktail Lemenade Pink. Niemand nam er één, dus dacht ik “dat is eens maar nooit meer”. Maar toen kwamen de dames Bob, Thea en Antonette deze mocktail zeer enthousiast maken. Het was een plaatje om te zien, maar helaas niet vereeuwigd. Ze vonden hem erg lekker! De volgende keer moet ik het zelf ook maar proeven, dan kan ik er in ieder geval over meepraten. Maar toen zat ik inmiddels aan de vertrouwde Baco. Ik had nog wel 1 foto gemaakt.

Je kan hier zien dat er ook getraind werd voor de sjoelavond. Je kon horen dat zij het zeer naar hun zin hadden.

Ingrid vond vooral de Alexander erg lekker en komt de volgende keer op de fiets, want de Alexander staat dit jaar weer op met menu. Hier respectievelijk de Alexander, Casablanca, Lemenade pink en Pornstar Passoa.

Van de bieren hebben we alleen het overzicht bij de bar vereeuwigd. Volgens mij was de Chouffe erg naar de zin. Maar als ik mij het goed herinner smaakte de andere bieren ook goed, want die vlogen ook naar binnen.

<Anne heeft weer een goed assortiment uitgezocht  Uiteindelijk komt er aan een leuke avond toch een einde>